^Повратак
  
  
  
Get Adobe Flash player

Напред Душановци

Данас нам је из Спортског савеза Рума стигла још једна лепа вест. Наиме, писали смо већ да су ученице наше школе освојиле друго место у конкуренцији основних школа Срема, а сада је стигло признање и из општине.

Наша школа освојила је прво место међу румским основним школама добивши признање за основну школу са највише спортских успеха у току 2021. године. С обзиром на број објава о успесима наших младих спортиста не можемо рећи да нас је ова награда изненадила, али то наш понос ни мало не умањује.

Међутим ово није једино признање које нас је обрадовало. Наиме, наша наставница Љиљана Орловић овом приликом проглашена је за најбољег педагога физичког васпитања за основне школе. Свако ко познаје наставницу Љиљану зна са колико љубави и пожртвовања ради са децом. Нама је као колективу изузетно драго и поносни смо што је такав наставник баш део нашег тима.

Такође желимо да честитамо и Милици Љубисављевић, ученици одељења VI-1, која је овог пута добила специјалну награду за континуиране резултате у млађим селекцијама, захваљујући својим успесима у пливању.

И на самом крају честитамо Стефану Зубовићу и Јовани Гњатовић на проглашењу за најбољега кадета и најбољу сениорку. Иако више нису ученици наше школе ми наше Душановце не заборављамо.

спорт 1

 

Copyright © 2013. ОШ Душан Јерковић Рума Rights Reserved.