^Повратак
  
  
  
Get Adobe Flash player

Ознака за квалитет

2

Ове недеље ће на порталу eTwinning-а званично бити објављено да се наша школа нашла међу 20 школа у Србији које су добиле Ознаку квалитета за школску 2021/22. годину.

Директорка школе, Наташа Станић, истакла је да смо ову награду заслужили захваљујући раду великог броја ученика и колега. Такође се захвалила и родитељима који су нам се радо одазвали и заједно са својом децом помогли да остваримо задате циљеве.

Као и увек добра сардња неминовно доприноси успеху.

Шарене чарапе за дечије осмехе

Различитост је само ствар перспективе. Кад једном то прихватимо, схватићемо да смо у ствари сви једнаки. Данас смо, у оквиру још једног eTwinning пројекта под називом "Шарене чарапе за дечије осмехе", обележили Светски дан подршке особама са Дауновим синдромом. Нисмо желели да ову активност задржимо само за себе, већ смо позвали и друге школе да нам се прикључе. Падлет на који смо ставили наше радове и активности се стално допуњује и изузетно нам је драго због тога. Погледајте и сами на следећем линку.

даун

Изложба у најави

tviningBe eco-friendly

У оквиру eTwinning пројекта Be eco-friendly део ученика наше школе је заједно са својим родитељима правио торбе од материјала који се могу рециклирати. Идеје су биле разноврсне, а лепота и уникатност сваке торбе навела нас је на идеју да можда покренемо и продајну изложбу.

На следећем линку погледајте шта су они то урадили.

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1nZuunkVx1RLWpASHfSTPDTs0TaJey9DL

Copyright © 2013. ОШ Душан Јерковић Рума Rights Reserved.